Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


150 inspiráló, példamutató Nő 10

 

Jánosi Valéria

Life coach és mentálhigiénés szakember
Önbizalom-fejlesztés, konfliktuskezelés, párkapcsolati tanácsadás

Coachként a fő feladatomnak azt tartom, hogy segítsek klienseimnek azonosítani a saját értékeiket, és lecserélni azokat a gondolati és viselkedési sémákat, amelyek akadályozzák őket egy boldog és sikeres életben. Abban szeretném támogatni őket, hogy felismerjék: a változás kulcsa önmagukban van, vállaljanak felelősséget a saját döntéseikért, és tegyenek aktívan azért, hogy elérjék céljaikat.
Mentálhigiénés szakemberként abban segítek klienseimnek, hogy a saját erőforrásaikat felhasználva egy boldogabb, örömtelibb életet éljenek. Életünk során számtalan helyen elakadhatunk, és nem látjuk a kivezető utat. A segítő beszélgetések során feltérképezzük az elakadás okait, a kliensben rejlő erőforrásokat, és együtt megkeressük a kivezető utat.

Amiben segíteni tudok: 
- ha szeretne kiegyensúlyozottabb, boldogabb, energikusabb lenni
- szeretne társat találni, de ötlete sincs, hogy ez miért nem sikerül
- ha szeretne végre megszabadulni a felesleges kilóktól
- konfliktuskezelési technikák elsajátításában
- pozitív énkép kialakításában
- jobb önismeret és belső harmónia megteremtésében

Források: https://www.facebook.com/pg/szemelyescoach/about/?ref=page_internal

http://szemelyescoach.hu/rolam/

 

 

Kozma Rita

A vallaldfelmagad.hu.blog oldal írója. Life coach. Profi eszköztár maximalistáknak! Könyv írója.

Az a szenvedélyem, hogy kihozzam az emberekből a legjobb énjüket. Meggyőződésem, hogy az egyre javuló kapcsolat önmagaddal, emeli az életed minőségét. Ha visszanyered a magadba vetett hitet, és megtanulod kezelni a felmerülő problémákat, az életed fejlődésnek indul.

Cselekedj kételyek nélkül - Vajon mit tudnál kihozni magadból, ha nem kételkednél magadban? Ki fog derülni. :)

A vallaldfelmagad.hu arra hivatott, hogy segítsen elsöpörni az utadból a belső akadályokat, hogy felszabadultan és magabiztosan haladj előre.

Támogatlak téged, hogy:

 • Kibontakoztasd az egyéniségedet
 • Megismerd azt az énedet, akire igazán büszke lehetsz
 • Megtanuld kezelni a felmerülő kétségeket, problémákat
 • Magabiztosan cselekedj a céljaidért
 • Elérd a kitűzött céljaidat
 • Minden helyzetben őszintén felvállald magad

A jelenlegi problémádat mérhető céllá fordítjuk, és a coaching folyamat végére GARANTÁLTAN megvalósítjuk. Közben segítek, hogy pozitív önképet alakíts ki magadról, és tartós magabiztosságot nyerj a cselekvéshez.

http://vallaldfelmagad.hu/kapcsolat/ Ha eszedbe jutott olyan élethelyzet, amelyre megoldást keresel, szívesen foglalkozom a kérdéseddel. Privát üzenetben válaszolok.

Kérlek, ha felmerült bármilyen ötlet, észrevétel vagy gondolat, írj bátran!

Meg akarod szüntetni a belső akadályokat, hogy zavartalanul megvalósíthasd magad?

https://www.facebook.com/vallaldfelmagad/?ref=page_internal

Támogatlak abban, hogy reálisan lásd a képességeidet, a lehetőségeidet és a saját csapdáidat.
A reális önkép és önmagad felvállalása egyenes út az önmegvalósításhoz.

http://vallaldfelmagad.hu/rolam/

 

 

Anita Andrade

Anita egy vállalkozó, személyi fejlesztő tréner, coach, online üzlet mentor, önfejlesztő tréner és szenvedélyes tanító.

SikerGuru weboldal, rádió műsor, Youtube csatornáján ,,a legjobb sikerkönyv összefoglalásokat hallgathatod meg ingyen animálva, felettébb szórakoztató módon”, több ,,ingyenes ebook arról, hogyan válj TE magad sikeres emberré, bármibe fogsz is!”

Névjegy: Sziasztok! Önfejlesztő tréninget, coachingot, webinárt és szeminárt kínálok egyéni vállalkozóknak és vállalkozó szellemű egyéneknek sikeresebb életért!

Személyes érdeklődés: Vállalkozás, marketing, eladás, olvasás, networking, beszéd, motiválás, NLP, jóga, sport, meditáció, tanulás, természet, hobbik.

Pár év alatt rengeteget tanult az emberi természetről, személyi fejlesztésről és szónoki beszédről. Sok sikerkönyvet olvasott, híres szemináriumokon vett részt, ahol folyamatosan továbbfejlesztette magát. Belemerült az NLP (neuro linguistic programing) tudományába, elkezdett jógázni és rendszeresen meditálni. Később egy “life and business coach” képzést is elvégzett.

2015             Célkiűzés tréning Budapest Brian Tracy-vel

2015             “Millionaire Mind Intensive” London 3 napos intenzív szeminár T. Harv Eker-rel

2015             UPW (Unleash The Power Within) London 4 napos szeminár Antony Robbins-al

2014             Controlling – Modern Management II – Graz Egyetem – nemzetközi bizonyítvánnyal

2014             Business and Life Coach tréning és képzés bizonyítvánnyal

2012             Értékesítési tréning  – 4 napos intenzív képzés Fountain Sveic

2005-2011    Bachelor of Science – Bécsi Gazdasági Egyetem (Marketing, Diversity Management, Sustainable Development, CSR/Corporate Social Responsibility)

Bővebben: https://siker.guru/rolam/

A SIKER ÉS A BOLDOGSÁG MA MÁR MINDENKI SZÁMÁRA EGYSZERŰEN ELÉRHETŐ
JOBB ÉLETET AKARSZ?
VÁLTOZTATNI SZERETNÉL, DE NEM TUDOD HOGY ÁLLJ NEKI?
NAGYOBB ANYAGI FÜGGETLENSÉGET SZERETNÉL ÉS TÖBB IDŐT?
NAGYOBB ÖNFEGYELMET AKARSZ?

A megfelelő TÁMOGATÁS!

Vajon miben segíthet neked az önfejlesztés?

A mai napig rácsodálkozom néha, hogy honnan indultam és hova jutottam el önerőmből csak és kizárólag önfejlesztéssel.

Írj nekem, hogy milyen tippeket szeretnél kapni, milyen területek érdekelnek (válaszolj egyszerűen erre az emailre), de ami a legfontosabb milyen problémákkal szembesülsz napi szinten? Ha ismerem a problémád, talán tudok segíteni is. Andrade G. Anita Önfejlesztő tréner és online üzlet mentor

A Sikered VELED kezdődik!

4 ingyenes ebook arról, hogyan válj TE magad sikeres emberré, bármibe fogsz is! https://www.facebook.com/AnitaAndradeSiker/posts/1977161702498036

Fedezd fel az Önfejlesztés hatalmát! Fogadd szeretettel ezt az AJÁNDÉK eBook sorozatot - Tippek és trükkök, melyekkel marandó változást érhetsz el  - mert megérdemled! Hatalmas munka ráfordítással összeállítottam egy verhetetlen 4 eKönyvből álló gyűjteményt. Kizárólag a legjobbaktól, a világ vezető szakembereitől – most magyarul és ingyen a tiéd lehet! Hosszú-hosszú évek kemény munkáját most ajándékba adom neked. Tedd életed szebbé és sikeresebbé Önfejlesztéssel!

Csináld velem!

Partnerek, bloggerek, befektetők, érdeklődők!

Tegyük nagyobbá a siker.guru weboldalt, hogy minél több embernek tudjon segíteni!

Ha te is siker orientált vagy és nagyrészben egyet értessz a weboldalon található információkkal és a weboldal céljával, akkor jelentkezz nálam: anita@siker.guruhttps://siker.guru/hozzajarulas/

 

 

Sóvári Mónika

,,Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Tanultam pszichológiát, dolgoztam politikai napilapos szakújságíróként, írtam egy regényt, vezettem személyiségfejlesztő és kommunikációs tréningeket és dolgoztam nevelési tanácsadóban.

Tanultam buddhista filozófiát, mantrameditációt és több mint húsz évet fordítottam az életemből a keleti tanok tanulmányozására, különös figyelmet fordítva a jógára, a jógameditációra és az Advaita hagyomány (Nem-kettőség) tanaira.

…..

Olyan írásokat, videókat és energiákat igyekszem megteremteni ezen az oldalon, ami erővel és életkedvvel tölt fel, s ami talán minden szintjét megváltoztatja az életednek.

A Plüssfotel csak Rólad szól. Az arcom, a videóim és az írásaim csupán egy eszköz, hogy boldogsághoz segíthesselek. Gyere, teremtsünk változást az életedben!

 

Vágyam és a küldetésem…

Plüssfotelt azért hoztam létre, hogy mindenki számára egyformán hozzáférhető módon segíthessek azoknak, akik ezt szeretnék. A Plüssfotel nem pszichológia tanácsadással foglalkozik, hanem egy mindenki számára ingyenesen elérhető, spirituális elmélkedés, együtt gondolkodás bizonyos kérdésekről, problémákról.

Olyan energiát igyekszem megteremteni a Plüssfotelben, ami erővel és életkedvvel tölt fel, s ami minden szintjét megváltoztatja az életednek.

Tabuk nélkül, szívből szeretnék beszélni olyan témákról, olyan élethelyzetekről és lelki problémákról, amikről keveset és más megközelítéssel beszélünk.

Hétről hétre jelentkező írásaimmal és YouTube videóimmal inspirálni szeretnélek és konkrét lépéseket javasolni a megoldás felé.

Arra törekszem, hogy a Plüssfotelben egy biztonságos, kényelmes és szeretetteljes teret teremtsek számodra, amely védelmező karjaiban tart téged az átalakulásod sérülékeny szakaszaiban.

Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy boldogabb ember légy, mert hiszem, hogy a világnak több boldog emberre van szüksége, mint amilyen pont Te vagy, aki ezt olvasod.

Forrás: http://plussfotel.com/rolam/?ref=fb-pp

 

 

Füzes Fruzsina

, Anya, Társ. Empatikus, figyelmes, kreatív, és tapasztalt. Transzperszonális pszichológiai innovatív terapeuta (akkreditált képzés száma: PL-4174), Párkapcsolati és válási mediátor (akkreditált képzés száma: PL-3806), PREPARE/ENRICH tanácsadó (házassági felkészítői és tanácsadói szám: H-00272), Gyászcsoportvezető (Napfogyatkozás Egyesület), Grafológus szakasszisztens (Grafomédia Intézet)

Fontosnak tartom, hogy másokon, legyen az barát, ismerős, vagy gondban lévő bármely ember, segíteni tudjak professzionálisan, szakemberként is. Ezért képeztem magam az elmúlt tíz évben a pszichológia tudományának különböző területein (ld. kompetenciáim), jelenleg pedig az Esztergomi Hittudományi Főiskolán teológiát tanulok.

Kezdetben a párt keresőket segítettem "Újrakezdés" programommal. Később nőtársaimnak segítettem abban, hogy felfedezzék, megéljék nőiességüket. "Női lélekmasszázs" címmel sikeres előadásokat, csoportfoglalkozásokat tartottam Szentendrén és Leányfalun. Munkám során sok pozitív megerősítést, visszajelzést kaptam. 

Ez után kezdtem a professzionális segítést tanulni (párkapcsolati és válási mediátor, házassági tanácsadó), így a hozzám fordulók önismerete bővült, kríziseiket fel tudták dolgozni és sokan harmonikus párkapcsolatban folytathatták életüket.

Az egész embert akartam megismerni és segíteni a fejlődésben, ezért szereztem diplomát transzperszonális pszichológiai innovatív terapeutaként. Jelenleg tanulmányaimat a teológiával bővítem.

http://www.fuzesfruzsi.hu/bemutatkozom/

http://www.fuzesfruzsi.hu/kompetenciaim/

 

 

Uhlár Mónika

Coach, életvezetési- és karrier tanácsadó,

ThetaHealing konzulens,

Access Bars® kezelő,

Egyéni konzultáció, coaching.

szemlÉLETváltás

   Szeretettel várlak személyes konzultációra egy egészségesebb,

    boldogabb és sikeresebb élet megvalósításáért.

,,A kulcs a tudatosságban és a szemléletváltásban rejlik.

Számos önismereti tanfolyamot, tréninget elvégezve, tudatos életmód táborokat

megjárva, előadásokat hallgatva, könyveket olvasva rájöttem,

hogy a valóság teljesen más, mint ahogyan azt én addig hittem, gondoltam.

Éreztem, hogy megtaláltam valamit. Valamit, ami sokkal több annál, mint

amit én valaha is kerestem.

Hálás köszönet ezért többek között Csattos Ilikének, az általa vezetett

Csendo® programok segítségével ugyanis nemcsak a félelmeim, a problémáim

okát láttam meg, hanem valódi önmagamat és az egész életemet.

Most már tudom, hogy csakis a tudattalan félelmeink,

az abból fakadó gondolataink akadályoznak meg abban,

hogy elérjük azt, amit szeretnénk, hogy megvalósítsuk álmainkat,

sőt, hogy egyáltalán merjünk álmodni, lépni és tenni érte.

Csak rajtunk múlik, senki máson.

A változtatást mindig önmagunkon belül kell elkezdenünk ahhoz.

hogy megváltozzon az, ami kívül van.

Itt és most, a jelen pillanatban pedig már minden válasz bennünk van.”

Forrás: http://szemleletvaltas.com/menu/ Uhlár Mónika

 

 

Furin Irina

A hipnózisnak két ágát tanultam: a hagyományos, szuggesztiókon alapuló hipnózist és az úgynevezett transzformációs hipnózist.

Ez utóbbit a híres Gil Boyne közvetlen tanítványától, a nemzetközileg elismert Dr. John Butlertől tanultam, akit először abban a videóban láttam, amelyben érzéstelenítés nélkül végeznek rajta hasműtétet. Egyszerűen lenyűgözött. Mint később találkozásunk során kiderült, egy valóban rendkívüli emberről van szó.

Két nagyszerű hazai oktatómat sem hagyhatom ki, hiszen mind emberileg, mind szakmailag rengeteget köszönhetek nekik: Balázs Attilát, a hatalmas lelkű Cédrust és Péter Tamást, a szakma mélységeit szenvedélyesen kutató mester hipnotizőrt.

Okleveleimet a Hypnotherapy Training International, The Hypnosis Training Institute of Hungary és Jankai Jánosnál (Americal School of Hypnosis) szereztem az alábbi területeken:

 • A HIPNÓZIS ALAPJAI
 • TRANSZFORMÁCIÓS HIPNÓZIS
 • HIPNOTERÁPIA
 • HALADÓ ANALITIKUS HIPNOTERÁPIA
 • HIPNOTERÁPIA MESTERKURZUS
 • HIPNOTERÁPIA AZ EGÉSZSÉGÉRT
 • A TERMÉKENYSÉG ÉS A SZÜLÉS TÁMOGATÁSA HIPNÓZISSAL
 • ÖNHIPNÓZIS HALADÓKNAK
 • CERTIFICATION OF HYPNOTHERAPY
 • DIPLOMA OF HYPNOTHERAPY

A legnagyobb tanítómesterem azonban maga a tudat volt, mind az enyém, mind a klienseimé. Hipnózisban, megfelelően kialakított transz állapotban rendkívüli kincseket nyújt nekünk.

Gyerekkorom óta keresem a válaszokat, magyarázatokat azokra a jelenségekre és megélésekre, amik a háttérből irányították és meghatározták az életemet.

Ezért először farkaséhséggel határos tudásszomjjal vetettem magam bele a pszichológiába. Annyira komoly szenvedéllyé vált ez a terület, hogy elgondolkodtam azon, hogy más diplomáim mellett egyetemen is tanuljam. Azonban lassan körvonalazódott bennem egy hiányérzet: a pszichológia nem volt képes teljes magyarázatot adni a tapasztalataimra és kérdéseimre. Ifjú, nyersen világmegváltó fejjel úgy éreztem, ez a szakma ebben a formában nem nekem való.

Minden akkori önfejűségem ellenére egy dologban valóban rátapintottam egy számomra roppant fontos igazságra: nem juthatunk el a gyökerekhez, ha nem megyünk mélyebbre a nyugati civilizációban bevett "tudatos" gondolkodásmódnál. Az intellektus, bármily csiszolt, nem megoldás!

Innen, előre könnyen megjósolható módon, figyelmem az ezoterikus és spirituális tanok fele fordult. Emellett mohón kerestem a válaszokat a filozófiában is, ahol nagyszerű kincsekre bukkantam.

Az intuíció, vagy az a bizonyos belső hang nagyon jó segítőm és barátom volt a keresésben. Rengeteget tanultam Jane Roberts Seth könyveiből. Ezek voltak talán az első könyvek, ahol  nem tapasztaltam ellentmondást a saját tapasztalataimmal és megéléseimmel.

Másik kedvencem Szepes Mária volt, természetesen a  Vörös Oroszlánnal az első helyen. Sokan talán fikcióként olvassák, de ha mélyebben megéljük saját teljes valónkat, akkor egyszer csak rádöbbenünk, hogy egy térképet tartunk a kezünkben.

Eddig a pontig minden előre kiszámítható módon haladt: tudásom, megértésem ugyan gyarapodott, de valami mégis hiányzott. Fogalmam se volt, hogy mi. Azt vettem észre, hogy a lényegi, belső dolgok megváltoztatása roppant lassan és bizonytalanul halad, meditáció ide, olvasás oda. Sokszor estem vissza a régi kerékvágásba. Régi érzések rántottak megint bele abba, amit már ezerszer kielemeztem és megértettem. Rájöttem, hogy még mindig az intellektus szintjén bújócskázom.

Ekkor jött a hipnózis.

Számomra elsőre annyira átütő élmény volt, hogy abban a pillanatban tudtam, ezt kerestem.

No nem mintha a hipnózis lenne a szent Grál, semmiképpen, de egy rendkívüli eszköz. Egy kulcs, ami a belső tudatot nyitja. Odabent, mélyen pedig mindenkinek ott rejlik a személyes szent Grálja. Innentől rajtunk múlik.

Önmagában a hipnózis persze pusztán egy transz állapot, amelyben az ember sokkal közvetlenebb kapcsolatba kerül saját belső lényével. Amikor ezt a transz állapotot (illetve állapotokat) megtanulja kezelni, megtanul bennük közlekedni és működni, akkor egy roppant erőforrásra lel. És ez már az önhipnózis.

Ez volt az az eszköz, ami végre egyszerre összekötötte az elméletet a megtapasztalással. A sok könyv, előadás, tanfolyam nem volt hiábavaló. Az intellektuson keresztüli változtatási kísérleteket, amelyek leginkább az önmagunkkal való sakkjátszmához hasonlítanak, felváltotta a tudatos, mély változás.

Nagy szerencsém volt ez másoknál is megélni.

Rendkívüli élmény látni az embereket magukra ébredni, látni, ahogy lelkileg újjá születnek, ahogyan megváltoznak, pontosabban, 

egyre inkább valódi önmagukká válnak.

Én nem klienseket látok, ügyfeleket vagy pácienseket, hanem embereket, akik ugyanúgy keresik az utat, ahogyan én teszem.

        Elhivatottságom, hogy azoknak, akik keresik az utat önmagukhoz, segítsek megtanulni, hogyan tudnak a belső tudatukkal együttműködni.

Az önhipnózist én is napi szinten gyakorlom és minden túlzás nélkül állíthatom, hogy megváltoztatta az életemet. Ezen a kapun keresztül olyan bölcsességből, erőből és elképesztő inspirációból meríthetek, amit korábban elképzelhetetlennek tartottam. A tudatalattin és belső énen keresztül egy hatalmas támogató, irányító erő jelent meg az életemben, amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak. Ez hatalmas segítség a mindennapi élet kihívásainak leküzdésére. Ezért hiszem, hogyha ez nekem elérhető, akkor mindenkinek az, aki nyitott rá.

Amiben segíteni tudok, az az, hogy hidat képezek köztük és belső, Valódi Énjük között, amíg meg nem tanulják ezt a kapcsolatot maguk működtetni és a javukra használni.

Célom, hogy az emberek, akik vették a fáradságot és bátorságot, hogy a változás útjára lépjenek, minél hatékonyabban fel tudják dolgozni az őket nyomasztó problémáikat. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy maguk is megtanulják a tudatalattijuk "nyelvét" és mihamarabb önállóan is tudjanak saját tudatukkal és tudatalattijukkal dolgozni.

Célom nem az, hogy évekig visszajárjanak hozzám az emberek, hanem látni azt, ahogy lelki értelemben "önjáróvá" válnak, tudatossá saját belső folyamataikra, erőforrásaikra, hogy ne másoktól függjenek, pláne ne piruláktól, hanem saját belső valódi énjük vezérelje őket.

Hogy azzá a teljes emberré váljanak ismét, akinek eredetileg születtek.

Forrás: https://www.free-new-you.com/kapcsolat/

https://www.free-new-you.com/onhipnozis-kurzus/onhipnozis-tanfolyamok-stresszoldasert/

https://www.free-new-you.com/hipnozis-ules/

 

 

László Erika

Saját fejlesztésű, a világon első és egyedi coaching rendszer, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ létrehozója.

Több ezer óra tanácsadási tapasztalat. Tanítványok és hallgatók 24 országból és 4 kontinensről.

Társalapító és Nemzetközi Instruktor, Előadó - SzuperTudatos Világ™ (SuperConsCious World™)

Coach - Első Magyar Coaching Intézet

Tréner - Tudatos Kommunikáció

Tréner - Gordon Training International

Tanácsadó, mestertanár - Spirituális Választerápia, Spiritual Response Association (SRA - USA)) (2003-2015)

Igazgató, alelnök - Spiritual Response Association Igazgatótanács (2010-2013)

Gazdasági igazgató és Kuratórium tag - Új Suli Alapítványi iskola (1994-2005)

Feleség, anya, testvér, barát.

SzuperTudatos Önfejlesztés coaching rendszer, Tudatos Kommunikációs tréning. https://www.laszloerika.hu

Csatlakozz...a küldetésünkhöz, hogy elterjesszük a SzuperTudatos Önfejlesztést™, egy szeretet-alapú coaching, önfejlesztő rendszert adva azoknak embereknek, akik a saját életüket és a világot is jobbá akarják tenni. https://www.scc.world/hu/rolunk/jovokepunk-es-kuldetesunk/

 

 

Fischer Meerle Erzsébet

Új tudatosság fejlesztő tréner, Spirituális tanácsadó.

Róla, kurzusairól és az oldalai: Nagyon fantasztikus, különleges, erős kínálat.

http://angyalokhaza.hupont.hu/5/magamrol

http://angyalokhaza.hupont.hu/#ixzz52jxNquXJ

https://www.facebook.com/sorsforditokorszak/photos/a.1453032421669185.1073741828.1452230521749375/1734751960163895/?type=3

https://www.facebook.com/sorsforditokorszak/photos/a.1453032421669185.1073741828.1452230521749375/1736896739949417/?type=3

https://www.facebook.com/sorsforditokorszak/posts/1774340902871667

https://www.facebook.com/sorsforditokorszak?ref=aymt_homepage_panel

Sorsfordító korszak

@sorsforditokorszak

A közösségi oldal célja, figyelmedbe ajánljon néhány információt, gyakorlatot, ami elősegíti a testi a szellemi és érzelmi átalakulásodat.

A Bolygón élő felébredt Mesterek, és szellemi entitások tanításait, gyakorlatait, olvashatod egy csokorban. Segíti a szellemi ébredésed!

A belső azaz az érzelmi és gondolati energia átalakítása létrehozza a külső (anyagi) változást.

Itt és most!

Lezáródott a harmadik dimenziós vaskorszak.

Jelenleg egy átmeneti korban élünk. A dualitás egós mintáiból kifelé, de még nem vagyunk tartósan a 4, 5 dimenzió magasabb rezgésében.

A szellemi ébredők, a tudatszint és a rezgésszint emelésével segíti a kollektív átalakulást. Minden egyes tudatos ember hozzájárul a saját átalakulása révén az emberiség átalakuláshoz..

Teljesen új civilizáció alakul a bolygón.

Minden esemény, ezt a változást támogatja, egyéni és kollektív szinten

Olvashatsz üzeneteket égi mesterektől  Adamus-tól, Saint-Germaintől, Ábrahámtól, Kryon entitásoktól.
Földi megvilágosodott mesterek Eckhart Tolle és Mooji.könyvei,üzenetei (youTube-n is megtalálható) segítenek emlékezni eredeti önvalónkra.
A Vagyok Aki Vagyok létállapotára..
Az új információk a személyes tapasztalatok, a hétköznapi gyakorlatok elősegítik az előttünk álló húsz év. egyre emelkedő energiáinak beintegrálását.
Itt és most!
Adamus Saint-Germain egyik üzenete így hangzik." Aki gyorsan változik annak akár 10-15 évbe is beletelhet az új energia beintegrálása. De van akinek erre akár 4 inkarnációra is szüksége lehet..
Te melyiket választod önmagad számára?

"Aki kifelé néz álmodik,
aki befelé felébred"(Jung)

Szerkesztő: Fischer Erzsébet

https://www.facebook.com/pg/sorsforditokorszak/about/?ref=page_internal

http://angyalokhaza.hupont.hu/

 

,,Minden sűrű anyag, energia.

A testünk is, egy besűrűsödött energiamező,

amely magasabb rezgésű energia hatására átalakítható.”


,,… évekig hallgattam az új tudatosságról üzeneteket, tanításokat, végeztem Orin ,Kryon , Kuthumi, Adamus és Ábrahám entitások rezgésszintemelő gyakorlatait.

A hosszú előkészítés után végre hat évvel ezelőtt, átéltem  spirituális utam következő csodáját.:

Megtapasztaltam,

hogy lehet szeretettel átalakítani egy konfliktus helyzetet.

Történet a következő.

Néhány éve már több barátom  tartozott kisebb pénzösszeggel. Sehogy sem tudtam behajtani rajtuk az adósságot.

Tehetelenül örlődtem, mikor eszembe jutott egy új gyakorlati módszer.  Logikus is, egyszerű is, így hát  elvégeztem.

Colin C. Tipping pszichiáter gyakorlata, Sorsfordító megbocsátás cimű könyvében található.

Felfoghatatlan volt számomra, amit tapasztaltam  Egy héten belül mindannyian rendezték az adósságukat, könyörgés, és noszogatás nélkül.

Valójában ezen a hétköznapi problémán keresztül felismertem, hogyan TEREMTEM öntudatlanul az élethelyzeteimet.

Boldog voltam, hogy megtapasztaltam a problémamegoldás egy teljesen egyedülálló módját.

Azóta is alkalmazom a mindennapjaimban, általa megváltozott az életem és az érzelmi állapotom.

Ezt  az ősi tudást tanítják számunkra újra, az új kor megvilágosodott mesterei.

Erről ír könyvében Eckhart Tolle és ezt tanítja David R. Hawkins: Elengedés Az önátadás útján c. könyvében.

Felgyorsult életvitelünk megkívánja a legegyszerübb módszert, hétköznapi problémák hatékony megszüntetésére.”

Az új szemléletmódom tapasztalatait olvashatod, a következő facebook oldalon:    https://www.facebook.com/sorsforditokorszak?ref=aymt_homepage_p

Forrás és a teljes cikk:  http://angyalokhaza.hupont.hu/5/magamrol

 

 

Pusztai Orsolya

Lélekgyógyász, karma-asztrológus.

Kristálycsakra weboldal és központ.

Hasznos, érdekes cikkek pl. életmód, ezoterikus, spirituális témában.

Tanítások a szellemi fényből és az Érzelmi kódok - Lelkünkkel való kapcsolódáshoz kártya és útmutató könyvek írója.

Életvezetési tanácsadás, energetikai tisztítás és gyógyítás, lélek-felszabadítás, blokkoldás, KARMA-HOROSZKÓP elemzés, Hipnotációs ülés, Szimbólumolvasás a Tarot segítségével. Meditációk tartása.

https://www.facebook.com/Kristalycsakra

http://www.kristalycsakra.hu/index.php/bemutatkozas/111-magamrol-oszinte-kitarulkozas1

 

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Hétköznaponként konzultációs órákat tartok,

melyek folyamán személyes életvezetési tanácsadás, energetikai tisztítás és gyógyítás, lélek-felszabadítás történik, egyéni problémakör szerint.

A találkozó alatt megbeszéljük és feltárjuk az életelakadások lényegi okait, felderítjük a lélekben megbújó akadályokat és gátló erőket, majd a tudat és a szeretetteljes akarat segítségével dolgozunk azok feloldásán.

A találkozók folyamán olyan felismerések és megértések segítik a személyes gyógyulást, melyek önmagunk teljességét hivatottak megmutatni nekünk.

A szellemi világok támogató erejét élvezve, feloldjuk azokat a gátakat, melyek boldogulásod útjában állnak!

A konzultáció időtartama 1 óra.

Várlak nagy szeretettel, ha úgy érzed, tudok segíteni neked.

A szabad időpontokban lehetőség van KARMA-HOROSZKÓP elemzésre is.

Születésünk időpontja megadja nekünk mindazon erők támogató vagy éppen megpróbáló hatását, melyen keresztül fejlődhetünk ezen életünkben.

Az elemzés alatt a személyiségbe kódolt múltbéli és jelenlegi karmikus feladatok figyelembevételével derül ki a vállalt sors, a felhasználható lehetőségek és a fejlődés iránya.

A Karma-horoszkóp egyfajta használati utasítás saját életünkhöz, ezáltal az önismereti utazás egyik kezdő klépése...

Ha érdekel mire vagy hivatott, várlak szeretettel.

Az elemzés kb. 1,5 órás.

Hipnotációs ülés

Elfojtott blokkok oldása, rejtett programok, késztetések felszabadítása, tudatalatti félelmek feltárása és elengedése hipnoterápiás ülésben.

A mélymeditáció alkalmával a tudatalatti terében, téren és időn túli tudatrezgésekben keressük meg a probléma okát, majd felismerve feloldjuk azt.

A hipnoterápiás konzultáció kb. 1,5 órás.

Szimbólumolvasás a Tarot segítségével

A konzultáció ideje alatt a Tarot kártya bölcsességét hívjuk segítségül kérdéseid megválaszolására, személyes útmutatásra.

A Tarot elemzés ideje kb. 1 óra.

Forrás: http://www.kristalycsakra.hu/index.php/foglalkozasok-tanfolyamok/340-szemelyes-konzultaciok

http://www.kristalycsakra.hu/index.php/cikkek-irasok/452-energia-vedelem

http://www.kristalycsakra.hu/index.php/cikkek-irasok/500-a-felelem-mint-manko

Ön-gátló mechanizmusok

Az ember életében nagy szerepet játszanak azok az automatikus reakciók,

melyek a tanulás folyamán rögzülnek.

 

Ezek olyan energiainformációk,

melyek hozott vagy szerzett tapasztalatként tárolódnak, illetve épülnek energiaterünkbe.

 

A hozott információk, előző életbeli tapasztalatok és feladatok eredményeképpen, vagy éppen a magzati kor tapasztalataként kerülnek feljegyzésként tudatalattinkba.

Ezek a gondolatok az aktuális szituációk megélésekor aktiválódnak

és válaszüzenetként érzelmeket,

valamint abból képződő cselekvéseket kondicionálnak.

Minden tapasztalat, és a belőle megfogalmazott meggyőződés, főleg ha rendszeresen ismétlődik, előbb utóbb szokássá válik. Ebben csak az a szép,

hogy ez a szokás sokszor tudattalanul késztet minket cselekvésre,

ezért már csak az eredményét látjuk.

Ezek a tapasztalatok bennünk olyan feljegyzéseket hoznak létre,

amelyek a használati utasítás mintájára elmondják, mit-hogyan működtessünk a kérdéses szituációban.

 

1. Ezek a feljegyzések lehetnek velünk érkezett, a tudatalattinkban, lélekfeljegyzésként tárolt információk.

2. Lehetnek szerzett, a szocializációs folyamat során megtanult igazságok.

3. De akár másoktól tudattalanul átvett reakciók is, melyeknek alárendeljük magunkat.

 

A lélekfeljegyzések olyan tapasztalatok által szerzett meggyőződések, készségek és képességek melyeket a tudat, a téren és időn át tartó inkarnációs folyamata alatt szerzett.

Ezek jelen életünkben tehetségként, érzékenységként, rokon-, vagy ellenszenvként aktivizálódnak. Céljuk a további fejlődés elősegítése és a karmikus számlák kiegyenlítése.

 

A szerzett feljegyzések gyermekkorunkban, neveltetésünk családi illetve környezeti hatásai kapcsán kódolódnak belénk.

Ezek olyan folyamatos ingerhatások révén jönnek létre bennünk, melyeket nap, mint nap tapasztalunk és természetesként élünk meg.

Ezeken gyermekként nem is gondolkodunk, csak magunkban eltároljuk őket, és sokszor nem is tudjuk, hogy ezek működtetnek minket a háttérből.

A rendszeres cselekedet létrehoz bennünk egy gondolati kapcsolódást, mint összefüggést.

Pl. azért kell kezet mosni evés előtt, hogy a szennyeződések ne kerüljenek a szervezetünkbe, ha megfogjuk az ételt: tiszta kézzel egyél!

Ezt megtanulva kapcsolódik hozzá egy érzés, ha kezet mostam, az rendben van, megtisztultam, akkor ehetek: nyugodtság.

Ezt zárja a cselekedet: megmosom a kezem.

Ez egy tudatos kapcsolat,

 mely elindítja és végigvezeti bennem a gondolat-érzelem- cselekedet folyamatát.

 

Lehetnek azonban bennünk másfajta tudattalan késztetések is.

Ezeket magunkban hordozhatjuk már a fogantatásunk pillanatától. Édesanyánk és édesapánk minden információja benne van abban a két sejtben, amik összekapcsolódva, majd osztódva megadják a formát és a lehetőséget az új emberi életre. A DNS információk korántsem csak a fizikai megjelenésről és biológiai felépítésről tárolnak programokat. Bennük rejtőzik minden érzelmi és gondolati program is az adott létezőről. Mit gondolsz, akkor ezek hová lesznek? Természetesen beléd kerülnek, és a sejtmemórián keresztül beíródnak a tudatalatti terébe. Azután majd onnan aktiválódva késztetnek cselekedetre téged. Vannak olyan esetek, amikor egy gyermek pontosan úgy viselkedik, mint a születése előtt eltávozott apja. Honnan tanulhatta akkor a mintát, ha fizikailag nem volt előtte? Ki mutatta meg neki? Természetesen a sejt-tudat, ami még őrzi az édesapja minden információját a gyermekben.

 

Képesek vagyunk a kollektív tudati mintákra is rákapcsolódni.

Ha itt találunk követendőt, magunkat igazolót, akkor át tudjuk venni és onnantól a magunkénak hinni. Átéltél már olyat, hogy valaki elmesélt egy vele megtörtént vicces esetet neked? Annyira megtetszett, hogy magadra vonatkoztatva tovább adtad. Minél többször mesélted, annál igazabbnak tűnt, míg a végén már elhitted veled esett meg. A tudat képes a virtuális élményekből igazságot, hitrendszert kovácsolni…

 

A tudatunkban működő programok tehát késztetéseket hoznak létre bennünk.

Ezek vagy támogató, vagy tiltó érvénnyel vannak jelen.

A támogató meggyőződések valamilyen cselekedet megtételére ösztönöznek a vágyott dolog elérése érdekében.

A tiltó programok pedig veszélyként érzékelve az adott dolgot, igyekeznek távol tartani tőle, azaz a cselekedet szabotálására késztetnek.

Ezek lehetnek egyszerű védelmi programok: vigyázz a tűz forró, ne érintsd meg!

Ez teljesen rendben is van így, hiszen az élet védelmére utasítanak.

De mi van akkor, ha egy rosszul megfogalmazott tiltó program olyan dologtól akar eltávolítani, amire pedig szükségem lenne: a férfiak/nők mind csak azt akarják, ne higgy nekik!?

 

Ezek az önsors-rontó vagy önszabotáló programok bennünk.

 

selfsabotage

 

A tudat feladata az élet, azaz önmaga fenntartása, így rossz tapasztalat esetén igyekszik megóvni minket a már ismert negatív hatástól.

Ezt úgy éri el, hogy megakadályoz minden cselekvést, nehogy megint átéljük a számunkra fájdalmas szituációt.

Ezzel leblokkol, mi pedig vagy elfolytunk, vagy védekezésképpen ellentétesen cselekszünk.

Ha bárkiben elnyomtak gyermekkorában egy tiszta vágyat, és elhitették vele, hogy az számára nem jó, annak az információja eltárolódik gondolati-, és érzelmi szinten is benne.

Mivel gyermekként az a természetes, hogy amit tanulunk (mert még nincs saját tapasztalatunk) az igaz, elfogadjuk, hogy nem jó, nem nekem való, majd hozzákapcsolunk egy érzést is. Ugyanakkor valahol belül érezzük, nincs ez így rendjén… de elnyomjuk, és helyette a tiltó érzéskódot fogadjuk el.

Ez legtöbbször a BŰNTUDAT.

Ezért bármikor, ha ez az ember a vágyai irányába indul, vagy rájuk gondol, a gondolat azonnal összekapcsolódik a „nem jó” programmal és a vele együttműködő érzelemmel, a bűntudattal, ami benne megnyilvánulva olyan területeken gátolja őt, amiben kiteljesíthetné magát.

 

Így kerül az ember ön-gátló mechanizmusok irányítása alá.

Ha elfogadjuk mélyen belül azt az igazságot, hogy a harag rossz, akkor nem éljük meg a természetes haragunkat, amivel pedig megvédhetnénk magunkat, és elfolytunk. Ezáltal egyre haragosabbak leszünk belül, de nem veszünk róla tudomást, míg meg nem betegszünk, mert már a testünknek kell jeleznie, hogy egyáltalán tegyünk valamit.

Ugyanez igaz, minden olyan igazságra, ami bűntudattal párosul.

Nem engedhetem meg magamnak… azaz nem vagy elég jó hozzá, mondja benned az igazság. De ez kinek az igazsága? Tényleg így lenne?

Nem érdemlem meg… azaz még nem tettem meg mindent, nem szolgáltam rá, még nem fektettem bele elég energiát. De mikor lesz elég? Ki mondja ezt meg?

Nem tudom megtenni… azaz nem érzem magam elég okosnak, ügyesnek, erősnek hozzá. De mikor leszel az? Milyen erősnek, okosnak, ügyesnek kell lenned? Kihez méred magad?

Amíg nem ismerjük fel, hogy ezek a gátló igazságok irányítanak, addig tudatunkban teljesen természetes lesz, hogy ezt a „protokollt” kell használni hasonló helyzetek esetén.

 

selfsabotage2

 

Jó párkapcsolatra vágysz, de mégsem jön össze?

Itt az idő, hogy felismerd, milyen gátló meggyőződés van benned a párkapcsolattal összefüggően!

Lehet benned egy olyan igazság, mert ezt tapasztaltad gyerekkorodban, hogy minden kapcsolat szenvedéssel, lemondással és boldogtalansággal jár. Te viszont boldog szeretnél lenni. A tudatodban azonban a boldogság és a párkapcsolat nem fér meg együtt. Mit fogsz tenni? Tudat alatt szabotálod a kapcsolataidat, mert ez a belső meggyőződésed!

 

Anyagi bőségre vágysz, de kifolyik a pénz a kezedből, vagy meg sem kapod?

Itt az idő, hogy felismerd, milyen gátló meggyőződés van benned a bőséggel kapcsolatban!

Lehet, hogy azt tanultad, hogy a pénz „mocskos”. Ha te tisztán szeretnél élni, beengednél-e egy koszos dolgot az életedbe? Hát persze, hogy nem. Azonnal ellenakciót indítasz minden beáramló pénz energiára, bekapcsolod az ön-gátló mechanizmust.

 

Ha fel szeretnéd ezeket oldani, innen kell elindulni… és szépen felgöngyölíteni a felismerés és elfogadás erejével a téged mozgató szálakat.

Ha helyre teszed benned az igazságrendszereidet és rájössz, hogy dönthetsz magad is… átalakíthatod a késztetéseket, és élheted a saját életedet!

 

Sok sikert hozzá!

Szeretettel

Pusztai Orsolya – lélekgyógyász

Forrás: http://www.kristalycsakra.hu/index.php/cikkek-irasok/471-ongatlo-mechanizmusok

 

Kristálycsakra Központ

Örömmel értesítelek benneteket, hogy létrejött a Kristálycsakra központ,

egy olyan szellemi és fizikai tér, ahol a spirituális erő valósággá válik, és a lelki-szellemi fejlődés tapasztalható.

A Központban folyamatosan zajlanak programok, és várhatóan több foglalkozás is helyet kap még.

Testnek, szellemnek és léleknek... ahol Ég és Föld találkozik.

Várunk szeretettel aktuális programjainkra! 1094 Budapest, Tompa utca 17/A. III. emelet 21. Kapucsengő: 33

A jelenleg futó meditációkról a tanfolyamok menüpont alatt vagy a Főoldalon olvashatsz.

http://www.kristalycsakra.hu/index.php/kristalycsakra-kozpont/368-kristalycsakra-kozpont

https://www.facebook.com/permalink.php?id=1469939856582995&story_fbid=1469943049916009

 

Az Úton járóknak a meditáció olyan, mint az anyatej!

A szellemi fejlődés egyik alapeleme az, hogy rendszeresen meditáljunk, így kötve össze testi, lelki és szellemi Önvalónkat.

Mindez megnyitja bennünk azt a Fénycsatornát, mellyel beengedhetjük magunkba tudatosan szellemi erőinket, lelkünkön át.

Az Új Tudatosság energiáinak befogadásához és az azokban való megmaradáshoz

fokozatosan ki kell fejlesztenünk azt a tudatossági állapotot, mely részünkké válva koordinálja testi átalakulásainkat is…

Hármas egységünk: test, lélek és szellem – harmóniában működve minden szinten egészségben tart minket, mégis mindegyiknek megvan a saját rezgése és fejlődési folyamata.

Ha szeretnénk megismerni és összehangolni Létezésünk aspektusait,

akkor elengedhetetlen, hogy tudatunkat rendszeresen a lelki és szellemi terekre is fókuszáljuk és kifejlesszük ezt a készségünket.

Forrás: http://www.kristalycsakra.hu/index.php/kristalycsakra-kozpont/373-meditaciok-kedd-estenkent

 

 

Edith G. Maya – Oyun, Dharma tanító

Az elmúlt 20 évben, spirituális segítőként (terapeuta) dolgoztam és tanácsadással foglalkoztam  napi szinten.

Parapszichológia, Mantra Természettudományi Főiskola 2001-2004

Igény szerint kis csoportokban előadásokat tartottam és meditációt vezettem sok éven át.

Ezt követte: a Védikus irodalom és a Buddhista filozófia tanulmányozása.

Buddhista tanító,  A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Buddhista tanító szak 2013-2016  (BA)

Kutatásomban megtaláltam azt a területet, ami mindig is érdekelt és kinyílt számomra egy olyan világ, melyet szeretnék megosztani másokkal.

Ezzel kapcsolatban írom a  következő könyvem...

Munkámban szeretném segíteni az embereket és  a felismerés része lenni. 

​Inspirációm:  Buddha tanítása és a dharma átadása

Felkérés alapján hétvégi elvonulásokat tartok buddhista tanátadással egybe kötve.
Fontosnak tartom a személyes konzultációt és a csoportos foglalkozást - meditációt.
A gyakorlásra nagy szükség van!
Hatalmas erő rejlik abban, ha csendben - békében vagyunk önmagunkkal és ezzel az erővel tartjuk a középpontot.
Ez lehet a gyakorlásunk célja és eredménye.

A jelentkezés folyamatosan megújul és időrendi sorrendben van az oktatás.

Kinek ajánlom?
Mindenkinek!
Ez kortól független, hiszen a tapasztalásnak annyi oldala van és bizony jó egy segítő...

​http://edithgmaya.wixsite.com/terapeuta/rolam

​Személyes konzultáció

Egy csésze tea mellett beszélgetünk, ami igény szerint (45 - 60 perc).

Ez idő alatt közösen megtaláljuk azokat a pontokat, mely nehezítette eddigi életét. Ilyenkor sok a kérdés a megoldandó feladat, de  valahonnan elindul és  valahová megérkezik a kérdező. Idővel megkapja a helyes válaszokat, hogyan közelítse meg saját énjét, ebben tudom segíteni.

Több tapasztalási forma van, ilyenkor jó egy szakember meglátása. Hogy mire gondolok?

Jelleme erős, de kicsi az akarata a mindennapi élethez és ezt  megérzi környezete.

Okozhatja:

 • szorongás
 • stressz
 • megfelelési kényszer
 • függőség
 • helytelen szociális énkép
 • helytelen szellemi énkép
 • beilleszkedési problémák
 • negatív önértékelés

Itt a személyiség újabb jeleit hozza elő, – a tapasztaló megreked, újból ismétel – nem látja át a feladatát.  Idővel a fájdalom blokkot képez a testben és létrejön a betegségtünet. Az embernek létkérdés, hogy boldogságra törekedjen és tartós elégedettségre. Ezért fontos a magunk megismerése, hogyan működünk és gondolkodunk a világban.

http://edithgmaya.wixsite.com/terapeuta

 

 

Papp Klaudia

Önismereti Személyiségfejlesztő és Spirituális Pszichológiai Tanácsadó, Fizikai közérzet javító és frissítő masszőr, Aromaterápiás-illóolajos hátmasszázs, Lomi-lomi a tisztító masszázs, rajzelemzés, számmisztika, Lélekszirom oldal.

Válj szabaddá az önblokkoló gondolkodástól
és törd át a saját határaidat!

Az önismereti oldások segítségével könnyedén megtaláljuk azokat a lelki blokkokat, amik akadályozzák, hogy boldogabb életet élhess. Képesek vagyunk ezeket kicserélni, megváltoztatni.

A cél, hogy a negatív mintákat, blokkokat átírjuk a tudatalattidban, majd ezeket pozitív érzésekké változtatjuk és ezt rögzítjük a régi negatív beidegződések helyett. A változás gyorsan végbemegy lelkiállapotodban és ez a környezetedben is megfigyelhető.

Hamarosan megtapasztalod az életedben a pozitív változásokat.

Újra bízol az életben és ismét Te irányítasz!

Az önmegismerés egy folyamatos lelki fejlődés, amely lehetőséget ad arra, hogy feltárjuk blokkjainkat, megnyíljon a lelkünk és bátran vállaljuk fel igazi személyiségünket.
Türelmesnek kell lenni, hiszen ez egy folyamat, olyan, mint a virágbimbó először zárt, és ahogy folyamatosan fejlődik, megnyílik, megmutatja a teljes szépségét. Ilyen az emberi lélek is, ahogy fejlődik, egyre mélyebbre merülhetünk általa a saját lelkünk birodalmába.

Miben segíthetek neked?

Abban, hogy:

 • Merj változtatni az életeden.
 • Félelmek nélkül élj teljesebb életet.
 • Megváltoztasd az emberi kapcsolataidat pozitív irányba.
 • Normális kapcsolatot ápolj a szüleiddel.
 • Könnyeden engedd el a múltbeli nehézségeidet, problémáidat.
 • Élvezd, hogy nőnek születtél.
 • Elérd a vágyaidat, álmaidat.
 • Nehézség nélkül, vállald önmagad.
 • Megtaláld a számodra megfelelő Társat.
 • Szabadon, gátlásoktól mentesen éld meg a szexualitást.

Nehezen engeded el a múltat?

Mire számíthatsz egy ilyen oldás, elengedés után?

Megnyugszol, elfogadod a megváltoztathatatlant. Egészségessé válnak újra a kapcsolataid. Könnyebbnek érezheted a lelked, felszabadulsz a rád rakódott terhek alól. Sikerül megbocsátanod és rájössz, hogy vannak emberek, akiknek csak egy ideig kellett csatlakoznia az életedhez és újra bátran mersz nyitni új emberek felé.

Szerelemre vágysz?

Ahhoz, hogy boldog párkapcsolatban élj, elég sok minden van, ami az utadba állhat, de ezeken könnyen lehet segíteni.
Akadályozhat: – az önszeretet hiánya, Édesapád és az Édesanyádhoz fűződő viszonyod, mi lapul a tudatalattidban, hogyan állsz a szerelemhez, valóban el akarod-e kötelezni magad, a lista végtelen.
Amennyiben változásra vágysz a magánéletedben és kész vagy önmagadon is változtatni, lássunk neki együtt, hogy megváltoztasd az életed, hogy Jmegtaláld azt, akire mindig is vágytál!
Azt szeretném, hogy LEBEGJ A MÁMORTÓL,_FAKADJ DALRA,_LEJTS DERBIS TÁNCOT._LÉGY ESZELŐSEN BOLDOG VAGY LEGALÁBB LÉGY RÁ NYITOTT!
(Sir Anthony Hopkins – Ha eljön Joe Black című filmből. :))

Masszázs

Aromaterápiás-illóolajos hátmasszázs, Lomi-lomi a tisztító masszázs

Mindig is azt az elvet vallottam, hogy a lélek problémái kihatnak a fizikai testre. Nem véletlen a mondás, hogy,, Ép testben, Ép lélek”. Minden testi tünet lelki eredetű, nem kell ebben hinni, csak átgondolni, hogy éppen melyik testrész, mit szeretne üzenni a számunkra. Mi az, ami terhes számunkra, mit kellene másként csinálni vagy mit kell elengedni nem cipelni tovább az úton. Mire figyelmeztethetnek testünk jelzései?

Fej-, sok gondolat, ami foglalkoztat, stresszes helyzetek

Nyak-, mint átvezető csatorna működik a lélek és szellem között, ha ez fáj nincs meg az egyensúly a lelked és a gondolkodásod között

Vállak-, túl sok teher, ami nem biztos, hogy a sajátunk, önként vállaltuk, de el kellene engedni

Derék-, sok az anyagi teher, nem biztos, hogy elbírod, ha beáll, ideje átgondolni az életet

Térd-, nincs meg a kellő alázat az élethez

Lábak-, jobb a jövőt jeleníti meg, a bal a múltat attól függően, hogy melyik fáj, ott van megoldandó feladatunk, jelenthet a jövővel kapcsolatos félelmeket is.

Ha eleged van abból, hogy újra ugyanazok a problémák kerülnek elő ilyen vagy olyan formában, és meghoztad a döntést, hogy változtatni szeretnél életeden, akkor várlak szeretettel és kezdjünk neki!

lelekszirom1979@gmail.com

Forrás: http://lelekszirom.hu/bemutatkozas/

 

 

Rácz Anita

Meditációs egység tréner, Access Bars® kezelő, viselkedéselemző pszichológus,

fordító, cikkek http://2012portal-hungary.blogspot.hu

"Hogyan lehetne az életed még ennél is jobb...?"

Hogyan tudunk egységben lenni magunkkal,

hogy a lelki nyugalmunkat megőrizzük.

A bennünk lévő tudás és szeretet kibontakoztatása és felhasználása a mindennapi döntéseinkhez,

 a teremtő erőnk megtapasztalása és fejlesztése,

az egység megteremtése másokkal egy boldog élethez vezető úton.

Hogyan hatnak és működnek, hogyan tudjuk irányítani ezeket az energiákat? 

Az Access Bars kezelések segítenek abban,

hogy könnyedén tudjunk változtatni az életünkön... 

 

Számos élethelyzetben jelenthet megoldást, így például: 

- egészségügyi problémák, 

- testsúly gondok, 

- pénz, karrier, 

- párkapcsolat, 

- szorongás, depresszió, pánikbetegség. 

és még rengeteg más területen.

https://4.bp.blogspot.com/-GvaTmj7Ozww/Vf8BSdUWGBI/AAAAAAAAAcE/ZOv_xkfUNSw/s640/plak%25C3%25A1t.jpg

 

Meditációs technikák és vezetett meditációk segítségével egységbe kerülhetünk önmagunkkal, elménk lecsendesítésével könnyebben megtaláljuk valódi életcéljainkat. (Egyéni és csoportos meditációs programok.)

 

Belső utaztatás…hogy hazatalálj valódi önmagadhoz.

 

Életvezetési tanácsadás…hogy a kihívások értelmet nyerjenek.

 

Minden kezelés egyénre szabott! 

http://www.raczanita.com/

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/08/bosegre-valo-atprogramozas.html

 

 

 

Havasi Katalin

Mindig is érdekelt az emberi természet,- ill. az érzelmek működése, a legjobban pedig az, hogy kiből hogyan lehet a legjobbat kihozni önmaga számára.

Sokáig képeztem magam különböző holisztikus iskolákban a szellemi-érzelmi fejlesztés terén, így ismerkedtem meg több, az elme működésén alapuló technikával, köztük a meditációval és a hipnózissal.

Meggyőződésem, hogy a kulcs problémáik megoldásához bennünk van, önmagunkról és a világról alkotott képünk, azaz tudatalatti hitrendszereink irányítják életünket. Aki változtatni szeretne az életén, annak ezt a belső kulcsot kell megtalálnia. Ehhez kiváló eszközök a honlapomon felsorolt módszerek. 

A problémák, melyekkel a legtöbbször keresnek: 

 • konfliktushelyzetek az élet különböző területein, 
 • nyugtalanság, megfelelési kényszer, önbizalom problémák,
 • testsúly kérdések, 
 • önismeret fejlesztése,
 • tanulászavar,
 • kommunikációs készségek-, ill. prezentációs készség fejlesztése, tárgyalástechnika;
 • vezetői készségek fejlesztése,
 • lezárási-, és elengedési problémák,
 • teljesítmény növelés sportban, művészeti alkotómunkában, hagyományos munkahelyen. 

Ami fontosabb képesítéseimet illeti, alapdiplomámat kommunikációs szakemberként szereztem a Kodolányi János Főiskolán. Munkáimat és érdeklődésemet tekintve mindig emberekkel foglalkoztam, többek között 20 évet dolgoztam nemzetközi nagyvállalatoknál, ebből 10 évet felső vezetőként, humán erőforrás területen. 2003 óta tartok készségfejlesztő-, önismereti és vezetői tréningeket mind a vállalati-, mind a civil szféra számára. Vezetői tapasztalataimat szívesen osztom meg egyéni coaching foglalkozások keretében az arra nyitott KKV és nagyvállalati vezetőkkel. 

Professzionális segítői munkámat 2009-ben kezdtem Tradicionális Reiki tanárként. Néhány év metafizikai és természetgyógyászati képzés után a kanadai hátterű (HTIA – Hypnotism Training Institute of Alberta) Magyar Hipnózis Akadémián szereztem meg az elérhető legmagasabb képesítést. (Fokozat: HYP 204 – CCHT, regisztrációs számom: 117-043). 2014 óta a hipnózis alapképzések oktatójaként igyekszem minél több emberhez eljuttatni ezt a fantasztikus módszert, és az önhipnózisban rejlő lehetőségeket. 2017 januárjától az intézet átalakult, mostantól International Hypnosis and Hypnotherapy Academy néven működik tovább. Az újjáalakult intézményben továbbra is az alapképzések oktatójaként működöm. 

Az egyéni foglalkozások mellé sokáig kerestem azt a csoportban is használható eszközt, ami megmutatja a problémák hátterében meghúzódó összefüggéseket, és ezt a SzomatoDrámában találtam meg. A Dr. Buda László által megalkotott módszer különleges módon segít megérteni tudatalatti folyamatokat, és az egészségügyi-, ill. életvezetési problémák hátterét. Ha téged is hasonló problémák kínoznak és ezek enyhítésére szeretnél magadon segíteni, vagy épp önbizalomban szeretnél erősödni, akkor jó szívvel ajánlom a módszert. 

Ha elérkezettnek látod az időt, hogy megtaláld magadban a kulcsot, ami megoldást hozhat problémáidra, akkor szeretettel várom jelentkezésed.

Üdvözlettel: Havasi Katalin, email: katalin.havasi@gmail.com

http://havasikatalin.hu/rolam/